14. Čepinski Suncokreti
26 RUJ 2014
14. Čepinski Suncokreti
  • Čepin
  • 26.09.2014.

Lokacija događaja


14. Čepinski Suncokreti

Tradicionalna manifestacija Čepinski Suncokreti se ove godine održala već 14-ti puta. Ove godine od 26.09. - 28.09. na sportskom igralištu O.Š. Miroslava Krleže pod šatorom je sve prisutne dočekao bogati kulturno umjetnički program.

Drugog dana manifestacije (subota) posjetitelji su uživali u programu gostujućih skupina. U 18:00 sati atmosfera je bila odlična i jedan za drugim kulturno umjetnička društva su se izmjenjivala na pozornici. Kulturno umjetničko društvo Hrvatskih željeznica predstavilo se koreografijom „Cvetje moje, ja bi tebe brala“ – Podravski plesovi, koju su izveli članovi prve postave u pratnji tamburaša.

Za to vrijeme Čepinske lovačke udruge su pripremale odličan čobanac koji je bio besplatan za sve posjetitelje manifestacije i kako smo doznali podjeljen do zadnje kapi. :)Mogli smo vidjeti i bogatu ponudu raznih rukotvorina udruga koje su svoj rad izložile i prezentirale posjetiteljima. Uz "poderane gaće", pečeno meso crne slavonske svinje i ostale ugostiteljske ponude, nije bilo onih koji su ostali nezadovoljni.

Dobru zabavu je nastavio tamburaški sastav L.E.G.E u zabavnom ritmu dugo u noć. Sljedeći dan članovi društva iskoristili su za razgledavanje Osijeka te u popodnevnim satima krenuli vlakom natrag u Varaždin.

Još jednom veliko hvala našim domaćinima na odličnom gostoprimstvu, novim poznanstvima i odličnoj zabavi!